top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

13 причин, з яких Я НЕ МОЖУ ПРОПУСТИТИ EdCamp Ukraine 2016

Тому що я – та людина, від рівня професійності якої залежить майбутнє тисяч дітей і всієї країни. Тож я хочу бути цікавою/-им тим, кого навчаю, знати й використовувати найкращі сучасні освітні практики – готувати дітей до Життя, а не лише до іспитів

  1. Бажаю зустрітися з людьми в учительській професії, яким теж не байдуже, як буде розвиватись система освіти в Україні, які хочуть вчитися, самовдосконалюватися й змінювати світ на краще. А таких на Другій національній (не)конференції буде понад 400!

  2. Я чула / чув, що формат EdCamp був визнаним 6-им у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року – хочу подивитися, як це відбувається, та мати власну думку про нього.

  3. Українському вчительству складно знайти можливості для якісної продуктивної самоосвіти й підвищення кваліфікації, а для участі у (не)конференції мені потрібно тільки придбати квитки – участь, проживання і харчування сплачують за мене організаторська команда EdCamp Ukraine та партнерські організації, які хочуть підтримати розвиток якісної освіти в Україні.

  4. Чи не вперше саме я обиратиму тільки ті сесії, які мені цікаві і потрібні. В одному місці за короткий проміжок часу я зможу поділитися корисною інформацію та дізнатися щось нове одразу зі 100+ різноманітних сесій, локацій і напрямів.

  5. Буде багато нових і корисних знайомств. Я зможу поспілкуватися із понад 70-ма національними й міжнародними експертами й експертками із Великої Британії, Ізраїлю, Італії, Нідерландів, Німеччини, США, Франції, Швейцарії та країн ближнього зарубіжжя.

  6. Протягом двох днів із нами будуть представники влади із сфери освіти. Хочу познайомитися особисто та маю до них кілька запитань.

  7. Серед гостей (не)конференції будуть організатори/-ки регіональних міні-EdCamp`ів – хочу поспілкуватися з ними і дізнатись, як провести такий унікальний захід у своїй школі.

  8. Хочу провести відкритий урок, щоб поділитись своїми знаннями й досвідом та отримати якісний зворотній зв’зок від експертного і учительського кола – у доброзичливій і демократичній атмосфері.

  9. Вважаю необхідним прослухати спеціально перекладений та адаптований до події топ-курс авторитетної МООК платформи Coursera.

  10. Хочу «з перших рук» отримати унікальний набір консультаційно-методичних матеріалів «EdCamp in the Box», щоб спробувати цей формат у себе в організації.

  11. Уперше на заході такого масштабу відбудеться гендерна паралель, присвячена гендерній рівності та недискримінації у сфері освіти – тож хочу нарешті розставити для себе всі крапки над «і»: у чому ж полягає гендерна політика України, що саме передбачає гендерний підхід в освіті та, зрештою, як же правильно писати – «гендер» чи «ґендер»?

  12. Завжди мріяла відвідати єдиний у Східній Європі Музеї жіночої та гендерної історії, Музеї релігій, Літературний музей, Музей голокосту, Музей сексуальних культур, Чорнобильську творчу майстерню, а також долучитись до Всесвітньої фотокампанії, присвяченої Цілям сталого розвитку ООН у сфері освіти. А також просто із інтересом відвідаю Харків – місто педагогічних традицій та освітніх інновацій.

До закриття реєстрації залишилось 7 днів, то ж я не зволікаю і подаю заявку на участь у ‪#‎EdCampUkraine - http://bit.ly/applyedcampukraine2016!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page