top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

"EdCamp Ukraine 2016 стане незабутньою подією у житті всіх освітян!" – Хадлі ФЕРГЮСОН та T

Два роки тому назад натхненники розвитку формату EdCamp в Україні Олександр Елькін та Марина Пащенко дізнались про діяльність EdCamp Foundation. Провівши Першу національну (не)конференцію та 11 регіональних міні- EdCamp`ів, за цей час Україна стала 9 країною у світі та 3 країною в Європі, які долучились до цього освітнього руху.

Масштаб та якість реалізації формату EdCamp в Україні вразили навіть його розробниць. 9 та 10 квітня на наше запрошення Харків відвідають Кім Сівік - операційна менеджерка EdCamp Foundation - та група учителів/-ок із США.

У листі натхненниця та директорка EdCamp Foundation Хадлі Ферґюсон висловила команді EdCamp Ukraine свою підтримку.

«Дорогі едукатори, які збираються відвідати Другу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 2016,

Ласкаво просимо до міжнародної спільноти учителів і представників/-иць адміністрації з усього світу, які беруть участь у EdCamp`ах кожного року! З часу проведення першого заходу у 2010 році цей освітній рух розрісся надзвичайно швидко. Понад 1000 освітніх заходів у форматі EdCamp відбулись у 26 країнах світу. Учителі й учительки з різних країн збираються разом, щоб навчатись одні в одних, і успіх кожного EdCamp`у залежить саме від них.

Ми пишаємось тим, що українська команда є частиною всесвітнього руху! Дякую за Вашу мудрість та те, що Ви знайшли час і сили для організації Другої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016 на настільки високому рівні, на якому це взагалі можливо.

Я впевнена, що Друга національна (не)конференція стане унікальною та незабутньою подією у житті всіх учасників і учасниць заходу!» – Натхненниця та Директорка EdCamp Foundation Хадлі Ферґюсон.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page