top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лист підтримки освітнього руху EdCamp Ukraine від Інституту модернізації змісту освіти

На Першій національній (не)конференції у червні 2015 року команда EdCamp Ukraine познайомилася з високопрофесійною, небайдужою до майбутнього освіти України людиною – нині директоркою Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки Наталією Вяткіною.

Відвідавши Першу національну (не)конференцію, пані Наталія не змогла відмовити команді EdCamp Ukraine і прийняла запрошення приїхати до Харкова вдруге – на Другу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 9 та 10 квітня 2016.

«EdCamp Ukraine спрямовано на побудову спільноти відповідального вчительства, що допоможе розвитку незалежного та сталого педагогічного співтовариства та об'єднає кращих агентів змін у системі національної освіти.

Переконана, що такі престижні освітянські заходи сприятимуть утвердженню високих стандартів навчального процесу та сучасних вимог до змісту і якості знань українського учнівства.

Інститут модернізації змісту освіти та я особисто, виходячи з пріоритетності забезпечення випереджального розвитку середньої освіти в Україні, готові надавати будь-яку можливу підтримку руху EdCamp в Україні. Повідомляю також, що EdCamp Ukraine 2016 внесено до офіційного плану заходів Інституту модернізації змісту освіти.

Бажаю учасникам і учасницям та організаторській команді (не)конференції для шкільних педагогів нових професійних успіхів. Нехай EdCamp Ukraine стане джерелом радості, творчого піднесення і самореалізації та принесе користь Україні!» –Директорка Інституту модернізації змісту освіти Наталія Вяткіна.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page