top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Реєстрація на Другу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 2016 відкрита!

У вівторок, 9 лютого 2016 року розпочалася реєстрація на Другу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 2016, яку ініціювала громадська організація “ЕдКемп Україна” та Продюсери освіти ПаЕль разом із партнерами, серед яких Відділ преси, освіти і культури Посольства США в Україні, ініціатива Всесвітнього економічного форуму Global Shapers Сommunity, Microsoft, Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні та багато інших.

Подія відбуватиметься у два дні 9 та 10 квітня в унікальному дискусійному форматі спеціально для шкільного учительства. До участі запрошуються молоді спеціалісти/-ки, ветерани шкільної освіти, шкільна адміністрація, представники й представниці студентства педагогічних факультетів ВНЗ, школярі й школярки, батьківство, а також інші стейкхоледи середньої освіти.

Наразі попередню реєстраційну форму заповнило 500 людей! Через обмежену кількість місць, відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Головний критерій – мотивація до розвитку, бажання передати набуті знання учням, батькам, колегам та готовність брати відповідальність у свої руки.

Для участі у EdCampUkraine 2016 необхідно до 7 БЕРЕЗНЯ 2016 РОКУ заповнити реєстраційну форму http://bit.ly/applyedcampukraine2016.

Результати відбіркового конкурсу будуть оголошені 15 БЕРЕЗНЯ. Цього року додатковим фактором успішного проходження конкурсу стане дата заповнення форми – тому ПОСПІШАЙТЕ!

Прес-анонс події доступний за посиланням http://1drv.ms/23SMRcY.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page