top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

EdCamp Ukraine. ВЕЛИКА ІДЕЯ варта великої підтримки

Рік тому – окрім величезного бажання та натхнення – у нас не було ніяких гарантій, що ми зможемо на щось вплинути.

Але провівши Першу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 2015, знаємо точно: зміни в освіті можливі!

І ми робимо все, що від нас залежить, щоб і надалі відбувалися ці незабутні заходи з обміну досвідом для відповідального вчительства.

Ми запустили кампанію на найповажнішій краудфандинговій платформі “Спільнокошт” – щоб усі, кому не байдуже, яку освіту отримають наші з вами діти, у яких педагогів навчатимуться, могли фінансово проголосувати за те, що ми робимо.

Станьте причетними до змін в освіті! Радо запрошуємо поглянути на те, що нам уже вдалося зробити, та докладніше ознайомитися з проектом на “Спільнокошті” (платформа “Велика ідея”): https://biggggidea.com/project/edcamp-ukraine-2016.

Нам важлива переказана Вами кожна 1 гривня – адже це не просто “зібрані гроші”, це Ваш особистий внесок у розбудову освіти “знизу” та наш спільний соціальний капітал.

Підтримати наш проект можна в різний спосіб – і це триватиме не більше 3-х хвилин (достатньо мати банківську картку чи мобільний телефон).

На всіх охочих уже чекають наші ексклюзивні винагороди!

А ще Ви можете:

  • поширити інформацію про збір коштів для Другої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2016 серед свого кола довіри – це Ваші друзі, хороші приятелі та приятельки, однодумиці й однодумці;

  • залучити партнерів, колег і колежанок, співробітниць і співробітників (можна зібрати посильну фінансову допомогу власноруч чи поставити у вашій компанії “коробку допомоги”, а потім переказати зібрані кошти);

  • якщо Ви вже добре нас знаєте – написати про EdCamp Ukraine у своєму блозі, акаунті у соцмережах, розповісти на онлайн-ресурсах та у ЗМІ;

  • порадити вашим знайомим шкільним педагогам подавати попередню заявку на участь у EdCamp Ukraine 2016 за посиланням http://bit.ly/joinedcampukraine.

Ми будемо вдячні за будь-яку підтримку – фінансову чи інформаційну!

Обов’язково поставте «Подобається» на нашій сторінці у Facebook www.facebook.com/edcampukraine, щоб бути в курсі всіх новин кампанії.

Ми готуємо ще багато цікавого та сподіваємося на плідну співпрацю – долучайтеся та станьте частиною руху EdCamp в Україні!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page