top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

#EdCampUkraine2015: як це було

Перша Національна (не)конференція для шкільних педагогів відбулась. Два дні EdCamp Ukraine у Харкові, більше 320 гостей, 168 учасників і учасниць, 57 експертів і експерток з 20 областей України та 7 країн світу, 48 партнерських організацій, ще більше ідей і знайомств – було незабутньо!

Олександр Елькін і Марина Пащенко – натхненник та експертка в побудові спільноти EdCamp в Україні, освітні продюсери та технологічні гурмани П@Ель – феєрично відкрили EdCamp Ukraine 2015. Усі бажаючі, які цього разу не змогли потрапити на подію, мали змогу побачити пряму трансляцію від Харківського Кризового Інфоцентру.

Під час (не)конференції учасники у режимі нон-стоп знаходили однодумців за інформацією та світлинами у паспортах участі; відвідували інтерактивні стенди партнерів, виставку Gendermuseum, книжкову ярмарку «Видавництва Старого Лева»; фотографувалися на пам’ять у дизайнерській фотозоні за допомогою майстрів Дарини Лимаренко та Максима Андріянова з Bridal Group; давали інтерв’ю для фільму про EdCamp Ukraine 2015 Кирилу Формазюку та його команді; спілкувалися за чашкою кави або чаю з колегами у кафетерії.

Відкриття та сесії супроводжувалися новітньою технікою презентації, коли виступ ілюструється малюнками на дошці – скрайбінгом від Ігоря Заболотного, засновника Artscribe. Знайомство з експертами та експертками проходило у форматі Speed Geeking, який надав можливість за короткий проміжок часу познайомитись у форматі 3-хвилинних презентацій, а також визначити пріоритетні сесії для відвідання.

Кожний і кожна могли стати спікерами, загалом відбулося 27 учительських та 44 експерті сесії. Одночасно в одній паралелі могло бути до 11 сесій. Для надання можливості практично-індивідуальної роботи у кожній з опцій кількість місць для участі була не більше 20 осіб. Мова спілкування – українська, російська, англійська – зручна для всіх, щоразу обиралась автономно в кожній локації.

EdCamp Ukraine також запропонував учасникам та гостям відвідати екскурсію «Харків освітній», яку люб’язно провела одна з кращих екскурсоводок Харкова Олена Єлагіна, співзасновниця екскурсійної агенції «Оберег-тур».

Перша Національна (не)конференція для шкільних педагогів встановила високу планку і це був чудовий початок, а хвиля ‪EdCamp Ukraine рухається далі, створюючи спільноту відповідального вчительства!

Корисні посилання EdCamp Ukraine 2015:

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page