top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Галина Дегтярьова

Україна, Харків

ПРО МЕНЕ

Галина Дегтярьова – завідувачка кафедри методики навчання мов і літератури Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», автор навчально-методичного посібника «Формування медіаграмотності педагогів», співавтор навчально-методичного посібника для вчителя 8 (9) класу «Плани-конспекти уроків «Основи медіаграмотності», випускниця Першої літньої школи з медіаосвіти АУП (2011), керівник регіонального експерименту з впровадження медіаосвіти. У червні 2015 року брала участь у літньому кемпі з медіаосвіти у м. Кальмар (Швеція), який щорічно організовує FOJO Інститут.

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Розвиток медіаосвіти в Україні»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Чому медіаосвіта сьогодні є життєво необхідною в Україні, чому вона необхідна сучасному вчителю? Досвід Академії української преси та Харківської академії непевної освіти – п’ятирічний досвід роботи над впровадженням медіаосвіти в Україні та результати цієї праці. Презентація он-лайн гри "Медіазнайко".

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Доповідь з обговоренням

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Учителі – джерело натхнення молодого покоління. Забезпечити високий інтелектуальний рівень нашого суспільства можна лише шляхом освіти, що в свою чергу стане основою високого рівня життя громадян країни. З метою ефективності процесу навчання вчителі повинні обмінюватися досвідом, який кожен здобуває в процесі професійного становлення. Комунікація освітян сьогодні – це ефективне та швидке зростання інтелекту країни завтра.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Бажаю учасникам ‪#‎EdCampUkraine, щоб справдилися їхні сподівання щодо участі в заході. Упевнена, що організатори зроблять його незабутнім.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page