top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Олена Каплун

Швейцарія, Женева

ПРО МЕНЕ

Засновниця й директорка Міжнародного клубу молодих лідерів. Я підприємець власного старт-апа (ww.iylc.ch), сертифікована тренерка, професіоналка з розвитку глобального бізнесу в галузі освіти, учасниця Глобального співтовариства шейперів, заснованого з ініціативи Всесвітнього економічного форуму. Я допомагаю молоді на шляху від освіти до робочого місця, а також допомагаю виявити їм свої кращі якості й високий потенціал. Мета – дати навички, необхідні для досягнення успіху в глобальному світі.

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Гнучкі соціальні навички, особистісні навички, навички 21 століття. Неакадемічні навички – як навчити цього ваших учнів/-ць і навіщо?»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Живе обговорення кращих зарубіжних практик і досвіду інтегрування гнучких соціальних навичок в академічні програми з подальшою реалістичною оцінкою впровадження їх в освітні інституції України. Розвиток розуміння самими педагогами, що таке гнучкі соціальні навички, вимог, які висувають міжнародні освітні інституції для того, щоб педагоги показали учням шлях до успішної міжнародної кар᾽єри.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Доповідь з обговоренням

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Відповідальність учителів полягає в тому, щоб налаштувати своїх учнів на успіх. Для цього потрібно розвивати не лише академічні навички та здібності, але й гнучкі соціальні комунікативні навички – “soft skills”. Учителі повинні забезпечити таку основу для розвитку учнів, завдяки якій вони можуть бути успішними, виявляючи свої сильні сторони та долаючи слабкі сторони, уникаючи негативізму по відношенню до себе.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Нехай EdCamp Ukraine стане таким чудовим місцем для активної участі в педагогічних майстер-класах і дискусіях, місцем інноваційного мислення й відкритої свідомості. Зміни починаються з кожного із нас, і прогрес відбувається лише завдяки змінам.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page