top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Марина Ладиженська та Альона Якимова

Україна, Харків

ПРО НАС

Марина - менеджерка з персоналу громадської організації "Фонд "Професійний розвиток Харкова" (www.ldp.org.ua), експертка у сфері навчання й працевлаштування безробітних різних вікових груп. За 18-літній досвід роботи у сфері освіти пройшла всі етапи: від учителя до заступника директора Харківського фізико-математичного ліцею № 27. Альона - координаторка з профнавчання громадської організації "Фонд "Професійний розвиток Харкова". Спеціалістка в області управління персоналом, провідна консультантка з профорієнтації та навчання в проекті, націленому на зменшення кількості безробітних шляхом подолання бар᾽єрів, що перешкоджають знайти роботу. Активна учасниця місцевих, національних і міжнародних проектів, а саме: Програма молодіжного єврейського лідерства "Мецуда", Міжнародна жіноча організація "Проект Кешер", "Харківський клуб підприємців" та інші.

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Секрет «3 профі»: профорієнтація, профнавчання, професіоналізм»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Одне з основних завдань сучасної школи – грамотна орієнтація учнів у просторі професійних можливостей після її закінчення. Для цього потрібно створити сучасну систему профорієнтації.

Щоб орієнтувати старшекласників у професійному плані, учителі повинні мати необхідну інформацію про тенденції ринку праці у світі та в Україні, володіти сучасними засобами профтестування, застосовувати інтерактивні методи визначення професійних нахилів, і, головне, уміти подати це нестандартно.

Окремий напрямок з профілактики безробіття – це робота з батьками щодо подолання стереотипів про "престижні/непрестижні" професії, виховання серед батьків уміння визнавати й поважати вибір їхніх дітей.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Майстер-клас

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

У масштабах країни й світу чомусь недооцінюється роль педагогів на формування громадянського суспільства. Саме від світогляду кожного вчителя, його професіоналізму й бажання не лише передавати накопичений століттями життєвий досвід, але й вчити критично мислити й аналізувати отриману інформацію залежитть розвиток світового співтовариства.

Після закінчення школи кожна дитина повинна бути готова до вирішення різних проблем, уміти приймати зважені рішення, розв᾽язувати конфлікти ненасильницьким шляхом, вести здоровий спосіб життя, бути здатним до творчого і критичного мислення.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Не відставати від своїх учнів у бажанні й темпах пізнання невідомого, адже людина, яка не шукає нічого нового, просто мертва.

Освіта вчителя – запорука успішного майбутнього нашої країни.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page