top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Ганна Трухан та Сергій Красін

Україна, Харків

ПРО НАС

Ганна - магістр психології, Президент ICDP Ukraine, тренерка Міжнародної програми розвитку дитини (ІCDP), тренерка за напрямком «Організація кризового консультування в навчальних закладах»; членкиня ГО «Асоціація дитячих і сімейних психологів України», член Східноукраїнської асоціації арт-терапії; авторка і ведуча тренінгів і навчальних семінарів за напрямком кризисної психології, професійного вигоряння, дитячо-батьківських стосунків; психолог МБФ «Каритас Украины». Сергій - магістр психології. Президент Асоціації дитячих і сімейних психологів України https://www.facebook.com/groups/association.family.and.child, тренер Міжнародної програми розвитку дитини (ІCDP), член Східноукраїнської асоціїції «Арт-терапії», тренер за напрямком «Кінотренінг» (http://vk.com/kinoter), ведучий трансформаційних игор «Колесо Життя», «Шлях до мети», «Кеш флоу», «Сімейні сценарії» (http://vk.com/psyigra), організатор фестивалю кінотренінгу та кінотерапії «ART-кадр» (http://art-kadr.besaba.com/, http://vk.com/event68156891); автор и ведучий тренінгів і навчальних семінарів за напрямком кризової психології, професійного вигоряння, дитячо-батьківських стосунків; психолог МБФ «Каритас Украины».

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Неконструктивні моделі поведінки дітей. Причини появи та ефективні способи подолання. Досвід International Child Development Programme»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Якщо ви стикаєтеся з ситуацією, коли дитина поводиться демонстративно, сперечається, зриває заняття, або навпаки, занадто легко здається і не вірить у свої сили, то цей майстер-клас для вас. На майстер-класі ми розкажемо про моделі неконструктивної поведінки дітей, познайомимо з причинами, стратегіями і шляхами подолання. Усі ситуації будуть розглянуті на відеоприкладах.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Майстер-клас

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Відповідальне учительство передбачає не тільки якісну передачу знань, не тільки напрацювання умінь і навичок, а також духовне і моральне виховання людини, турботу про її емоційне, психічне і фізичне здоров᾽я.

З боку батьків це також створення необхідних умов для всебічного розвитку дитини, сприяння розкриттю закладених в ній позитивных здібностей, підтримка її творчих ініціатив.З боку дітей відповідальне ставлення до процесу навчання і до всіх учасників навчального процесу.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Виховання й освіта нероздільні. Бажаємо всім учасникам гармонійного поєднання освітніх і виховних навичок!

44_Красин + Терехова.png
Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page