top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Людмила Савченко та Надія Мосякіна

Україна, Київ

ПРО НАС

Людмила Савченко – координаторка освітніх ініціатив корпорації Intel в Україні (http://iteach.com.ua). Надія Мосякіна – координаторка Освітньої Академії Intel ISEF в Україні, вчитель-методист. Більше 10 років Надія та Людмила активно просувають освітні ініціативи та ідеї Intel ISEF в Україні, популяризують проектні та дослідницькі методи навчання. За цей час вони ініціювали створення спільнот освітян, які професійним пріоритетом мають підтримку обдарованої молоді, а також Клубу фіналістів Intel ISEF в Україні. Мають досвід участі у міжнародних освітніх заходах (у тому числі Освітніх академіях Intel ISEF) у США, Великій Британії, В'єтнамі, Росії, Словаччині.

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Intel ISEF в Україні – 11 років успішного досвіду участі України в найбільшому світовому науково-технічному конкурсі учнівської молоді»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Шлях учня, учителя, наукового керівника: від перших кроків у науці до міжнародного визнання. Можливі проблеми, труднощі у впровадженні проектних та дослідницьких методів у освіті. Рекомендації щодо пошуку та аналізу інформації, підготовки до національних та міжнародних етапів конкурсів. Міжнародні стандарти презентації наукового проекту (формат постерного захисту та наукового інтерв'ю – "наживо", за участю міжнародних фіналістів). Вітаємо нових членів Клубу міжнародних фіналістів Intel ISEF в Україні (Intel ISEF Alumni Club Ukraine).

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Майстер-клас ISEF-фреш-коктейль ідей на ‪#‎EdCampUkraine

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Пошук, підтримка та розвиток талановитої молоді – стратегічне завдання для майбутнього розвитку суспільства. Інтелектуальна молодь – рушій майбутнього науково-технічного прогресу, творець інновацій та ініціатив. Сьогодні вони потребують нашої підтримки, заохочення та спрямування, а завтра вони трансформують наше життя, створять новий кращий світ. Майбутнє народжується сьогодні, і ми, освітяни, відповідальні за нього.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Бажаємо дієвого продовження і розвитку ідей ‪#‎EdCampUkraine після успішного старту! Віримо у консолідацію відповідального вчительства навколо яскравого вогнища ‪#‎EdCampUkraine.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page