top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Галина Усатенко

Україна, Київ

ПРО МЕНЕ

Кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри історії української літератури і шевченкознавства Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Голова громадської ради при Міністерстві освіти і науки України, керівник громадської організації Фонд «Європа ХХІ». Питання освіти – для мене сутність життя. Робота і в державних освітніх інституціях дає змогу цілісно сприймати і розуміти освітній процес. Одним із важливих напрямів, над яким працюю в громадському секторі – громадянська освіта.

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Освіта для миротворчості: теорія і практика»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Подискутуємо про миротворчу освіту як комплекс заходів, спрямованих на запобігання і трансформацію насильницьких конфліктів інститутами громадянського суспільства у співпраці з закладами освіти – загальної середньої та позашкільної. Будуть преставлені головні напрямки миротворчої освіти як методологічна основа, зокрема: Теорія комунікації; Конфліктологія; Етнопсихологія; Теорія ігор; Соціальна історія; Динамічний хаос/соціо-синергетика; Психологія переміщених осіб.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Проблемна дискусія

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Відповідальність поруч із фаховою компетенцією – це головна запорука сучасного й ефективного вчителя. Громадянська освіта загалом і освіта для миротворчості зокрема – один з найважливіших викликів сьогодення і в Україні, і загалом у динамічному і глобалізованому світі. Відтак, наша спільна робота, наші дискусії, наші проговорювання прикладів успіху та проблемних питань – вагомий чинник формування співтовариства відповідального вчительства.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Бути небайдужими! Бути відкритими до нового, чутливими один до одного. Бути вдячними ініціаторам Е-Камп в Україні, що взяли на себе труд з організації й проведення нашої спільної справи – формування співтовариства відповідального вчительства.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page